Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 05:56   #1756
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
NO wlasnie a powiedz mi jeszcze jedno ja jestem TOP 1 PA/PK teraz a za co? Za to ze powiedzialem kolesiowi 'hunted' jak mnie zaczal wyzywac. Nawet go nie dotknalem. Za samo to ze powiedzialem komus hunted. Wszyscy na forum sa hunted Oo dopiero teraz to jest PK!!!!!

Ale jak pan Alfis pekuje w KAZDY dzien na swoich noob charach albo Pirreusie to nikt nic nie mowi ani nie pisze. Jak pan Wrath zrobil sobei 2 tygodnie PA spree dzien w dzien i zarobil 2 000000 gp slownie 2 MILIONY gp w 2 tygodnie to tez nikt nic nie pisal. Czy ja komus kiedykolwiek zabralem bohy? Nie wydaje mi sie. Ale jednak jestem PA!!!!!

Jak wiesz pewnie Zalfik to jestem uwieziony na poi kotim. Przed chwila stalem sobei noob charem w depo i od razu jakies polaczki do mnie z ryjem ze jestem noobem no i pare polecialo wyzwisk. HMm ciekaw jestem tylko czemu nigdy czegos takiego nie slysze ze strony Szwedow( chociazby noobkow lub tez noob charow, bo swe nooba jest duzo ciezej spotkac) .

Pewnie znacie Larosa Feleona. On przez cala swoja gre nie zrobil w ogole PA. Jezeli kogos lal to zawsze mial reason. Ale nikt nigdy tego nie docenial. Sam mi to kiedys powiedzial ze to jest strasznie dziwne. Ja tez bylem tym milym przez przeszlo 1.5 roku na pewno. Ale widzisz Zalfik jak tak o mnie mowia to dlaczego ja mam sie taki nie stac. Mi to nie zaszkodzi a tylko w koncu troche zabawy bede miec.
Wlasnie. To jest dobra zabawa. Moze dlatego mnie to tak bawi, bo nigdy nie przezylam prawdziwego 'dawaj bohy albo ded'...

Grunt to umiec przewidywac i zapobiegac.

BTW Ciekawa historia. Ostatnio po raz ktorys z kolei popsulam Pirreusowi zabawe w PA. Pirreus sie wkurzyl, bo nie dostal bohow od jakiegos biednego palka. Pirreus to Alfis ofc. Za chwile otrzymuje wiadomosc od Ardesa Vidfamne, ze Master Macavelli i Alfis chca mnie wlasnie zabic, za zepsucie owego trapa, bo Pirreus nie dostal kolejnych bohow za free . 'For better Selena'... 'ok'

Zaprawde, zaprawde powiadam Wam. Lepszej Seleny nie bedzie, jak juz to czyjas.

foteka.pl/31671673e490138d82f42fd9147c0bde

Dobranoc

Xyriela

P.s.
03:55 Ardes Lehiharon [80]: haha he cant say anything to make me disslike you, becouse I don't judge ppl from what others say

To chyba w pewnym stopniu tlumaczy roznice miedzy pl a swe... Reszte mozna wyczytac na forum

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline