Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RobertoIchi
jadawid
Że mieszkam u babci to prawda. A reszta niech się zbytnio sie obchodzi.I albo mi się zdaje albo mama cię woła żebyś wyczyścił kibel swoją mordą.
Don Mokate
Ja przynajmniej mam czym się pochwalić a nie tak jak ty że skończyłeś żłobek mając 18lat,
Even
Ty lepiej idź sie przygotuj do sprawdzianu kończącego Szkołę 4-6 a nie piszesz na forum bzdury.(i pamiętaj 2x2=4)
Ja już tu z wami nie mam ochoty pisać bo w zwyczaju nie mam zapędzania się w rozmowy z nieletnimi(bo jeszcze mnie oskarżycie o molestowanie przez neta i będę miał sprawę w sądzie)
|
@Roberto (down \/)
Twoje posty wygladaja jakby je pisal jakis 13 latek...
A moze zaraz znowu bedziesz sie usprawiedliwial, ze to tylko twoj brat pisal?
Popieram twoje zdanie w jednej sprawie. Nie pisz juz tu wiecej. Chyba kazdy uwaza ze tak bedzie najlepiej.
"A reszta niech się zbytnio sie obchodzi" przetlumaczycie mi to? cos ala konon (i sie powiesila sie...) xD
A jak tak jedziesz kazdych nicy ze to jeszcze podstawowki nie skonczyli, a sam cwaniakujesz, ze po studiach jestes to moze jakos to udowodnij, chociazby tym jak piszesz i jak sie zachowujesz? Bo jak narazie wygladasz jakbys mial torche mniej lat...
@Potomek
Gratz tego Grorlama. Szpaner

Pozdrawiam
EDIT
@Roberto
Napisalem, ze wystarczy jak pokazesz samym swoim zachowaniem i swoimi postami... Nikt cie nie zmusza do pokazywania dowodu ani indeksow.