Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 12:41   #1888
Valkyries_Flight
Użytkownik Forum

Valkyries_Flight's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: skąd inąd

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Torg
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 148
Skille: 90/88
Poziom mag.: 8
Problem -.-

Dziś znów problemy z serverem. Forum stoi w miejscu bo nikt nie hunci, nie expi, nawet bicie mlvla to męczarnia kiedy trzeba logować sie na powrót co kilka minut, grać się nie da. Mnóstwo ludzi ginie na mass kickach, lagi odbieraja całą radość z gry, moja postać jest offline, nie loguję się nawet bo taka gra nie ma sensu, a dni PACCa powoli płyną. W ubiegłym roku podobno rekordowa liczba graczy <z tego co pamiętam chyba 80000 ale głowy za to nie dam> zakupila premium account, więc co za tym idzie do Cipsoftu wpłynęła rekordowa ilość gotówki. Niestety zamiast za te fundusze poprawiać jakość swojego produktu w jakiś cudowny sposób ta firma nieustannie ją pogarsza. Jak to możliwe? Nie mam pojęcia, tego moja wyobrażnia nie jest w stanie ogarnąć. Może jakiś prezes woli zakupić służbowego mercedesa niż zmodernizować łącza czy servery? Wcale by mnie to nie zdziwiło. Jedno jest pewne, wielmożni panowie z Cipsoftu muszą wreszcie do k.... nędzy coś zrobić bo jeśli tak dalej pójdzie, to czuję że w przyszłym roku wyniki finansowe firmy mogą dla odmiany okazać się rekordowo niskie a servery puste.

lol, wyszła mi jakaś rozprawka z tego posta

Ostatnio edytowany przez Valkyries_Flight - 08-05-2007 o 12:44.
Valkyries_Flight jest offline   Odpowiedz z Cytatem