Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 12:42   #4610
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

@Kiroy
Doskonale to Kiroyku rozumiem, ale jak sam widzisz niektórzy traktują twoje posty z delikatną przesadą (vide Tibijczyk)

Co do Tibijczyka, to po pierwsze do "poziomu" Axia mu dużo brakuje, a po drugie duży + za odwage za Avatar.

Cytuj:
a co do wojny : pokazala sytuacja serbow i turkow jak NG sie obchodzi z " nieszfedami " ( goudek ) nie obraz sie ale napisalem to vanowi juz ... jak ktos jest leszczem to ng mu nic nie robi bo tam 70 czy 90 lvl to nic dla nich ... masz 120 msa to juz sie boj o gre na servie btw nie mam na mysli ze 90 lvl to leszcz ale ng moze to tak odbierac ...
Kiedyś pisałem, że jeśli ktoś nie ma w planach robić 100+ ms'a to rozsądniejszym wyborem byłoby NG, i tylko z tego względu to mówiłem bo nigdzie nie ma ludzi krystalicznych i która gildia rządząca mnie ubije to mi raczej wszystko jedno A że teraz mam plany robienia ms'a no to cóż: gl guys. Może to konformizm, ale mi pasuje. A że na razie mam zbyt gówniany level, żeby głośno piać nad wyższością którejkolwiek strony i zarazem brać jakikolwiek czynny udział w wojnie to doskonale wiem

BTW
Boixos to uaktywniona na forum ta strona Suva, która jest jeszcze partyzantem

Ostatnio edytowany przez Guodek - 08-05-2007 o 12:46. Powód: pare błędów
Guodek jest offline