@Vacek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek
Haha  Tenshi... Naprawde jestes taki pojebany czy tylko tak sie zgrywasz? 
|
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.
btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.
@
Gustaw_konrad
Cytuj:
Za to Ty jestes madafaka kozak i ownujesz Morgana dzieki kupionej postaci.
@ten~
Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka
|
Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]
Cytuj:
@zaznos~
Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko...
|
Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć

) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici

.
IGNORE~
@HardClan
Cytuj:
|
Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
|
Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)
@Crealnex
Cytuj:
|
Ja nie muszę udowadniać swojej wartości i tego kim jestem %)
|
No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu.

(Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)
btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L