Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 16:33   #2671
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Co-mbo Pokaż post
@Vacek
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.
1) Chodziło mi o 2. część jego posta: "Zreszta to przesuniecie parceli ivelliosowi w ankrahmun dp bylo zalosne, gratuluje. Lepiej zebys sie nie nawinal na jakas open battle bo bedzie nie ciekawie."
2) Nie podobała mi się Polska i dlatego wyjechałem.
3) Nie znam Fureyki akurat :/ Nie mówiłem także o Polakach z Avis. Na Morganie jest jeszcze grupa 3-4 Polaków, na których ZAWSZE mogę liczyć Gosh..
4) Wiele razy ryzykowałem utratą chara ratując kolegę
5)
Cytuj:
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej...
Dlatego też pozwól, że będę się wypowiadał na te tematy, na które chcę i ile chcę

Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 16:36.
Vacek jest offline