Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 16:38   #2672
Crealnex
Użytkownik Forum

Crealnex's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Co-mbo Pokaż post
@Vacek

Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.

btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.

@Gustaw_konrad

Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]

Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici .

IGNORE~

@HardClan

Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)

@Crealnex

No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu. (Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)

btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L
Nie wstydzę się.
W swoim czasie poznasz mój nick.
;]
I’ll think enough,
To find another way,

When after all this time,
Is you still around,
You’re still the god falling nothing I have found,
So take your glass again,
And get out,
While you can,