Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 17:12   #346
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek Pokaż post
Tak, to prawda.... z tym, że gówno prawda!
Scaraby znam na pamięć i na hidden bez problemu robiłem 26k/h, a expiąc na czas w porywach sięgałem 33k/h mając 82 skil z GSem w łapie.

No fajnie, ostatnie 2-3mln expa wbiłem na dragach, zwracało mi się ze śmieci mace/steel shield/ kusze, a od steel helmetów zaczynałem liczyć zyski, nie wspominając o djinn items, więc nie masz czym się szczycić.

Niestety to da się odczuć, aż się przypomina wypowiedź jednego z amatorów na GSy - "Na pohu nie ma czegoś takiego jak 'zajęte'."
Hi
~~SD+bolt~~
~~SD+bolt~~
Bye

Scara~~ Jakoś kurwa nikt z moich znajomych tam nie potrafi zrobić więcej niż 28k/h przy dobrej koniunkturze...

I tak zawsze był poh mój 55 lvl rp... Poza tym jak komuś się nie podobało wpadałem z 140 rp który zawsze mi mógł pomoc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post

Ty nic po pohu nawet nie mow, widac ze chyba nie expiles tam... tam jest taki tlok, kazda proba wyegzekwowania swoich praw do expa z racji ze byles pierwszy od razu spotyka sie z ostrym sprzeciwem bo to "publiczny resp", probowalem tam kilka razy poexpic to musialem walczyc z 2-3 innymi palkami o kazdego GSa, expic to tam mozna tylko przed 10 rano albo po 22 wieczorem

PS: przyjemnosc to nie tylko szybkosc expienia, a takze komfortowość expa, bo knight w tym momencie bije wszystkich na glowe...
Komfort z expienia masz palkiem, bo wątpie czy ci się nie nudzi 6h na zółwiach...

Rozumiem, na non pvp ale na pvp nie ma problemu z respem...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem