Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
Tak, to prawda.... z tym, że gówno prawda!
Scaraby znam na pamięć i na hidden bez problemu robiłem 26k/h, a expiąc na czas w porywach sięgałem 33k/h mając 82 skil z GSem w łapie.
No fajnie, ostatnie 2-3mln expa wbiłem na dragach, zwracało mi się ze śmieci mace/steel shield/ kusze, a od steel helmetów zaczynałem liczyć zyski, nie wspominając o djinn items, więc nie masz czym się szczycić.
Niestety to da się odczuć, aż się przypomina wypowiedź jednego z amatorów na GSy - "Na pohu nie ma czegoś takiego jak 'zajęte'."
|
Hi
~~SD+bolt~~
~~SD+bolt~~
Bye
Scara~~ Jakoś kurwa nikt z moich znajomych tam nie potrafi zrobić więcej niż 28k/h przy dobrej koniunkturze...
I tak zawsze był poh mój 55 lvl rp

... Poza tym jak komuś się nie podobało wpadałem z 140 rp który zawsze mi mógł pomoc
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
Ty nic po pohu nawet nie mow, widac ze chyba nie expiles tam... tam jest taki tlok, kazda proba wyegzekwowania swoich praw do expa z racji ze byles pierwszy od razu spotyka sie z ostrym sprzeciwem bo to "publiczny resp", probowalem tam kilka razy poexpic to musialem walczyc z 2-3 innymi palkami o kazdego GSa, expic to tam mozna tylko przed 10 rano albo po 22 wieczorem
PS: przyjemnosc to nie tylko szybkosc expienia, a takze komfortowość expa, bo knight w tym momencie bije wszystkich na glowe...
|
Komfort z expienia masz palkiem, bo wątpie czy ci się nie nudzi 6h na zółwiach...
Rozumiem, na non pvp ale na pvp nie ma problemu z respem...