Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 18:27   #1736
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skwara666 Pokaż post
siedzac jak zwykle na youtube.com znalazlem filmik z tibii przedstawiajacy jak 2 kolesi wbija do mino maga na rook i go ubija. nie jest to na pewno fake. wydaje mi sie ze jest to filmik z test servka lub tez z jakiegos otsa z mapka rooka. w real tibii ci kolesie bylibi na pewno slawni jak EO
no nie wiem. pewnie okaze sie teraz noobkiem ale ten filmik mnie zadziwil i postanowilem podac wam linka zebyscie sobie obejrzeli i wyrazily swoje zdanie

filmik jest z jednej z nowszych tibii bo sa nowe outfity

nie podam linka bo nie nabilem jeszcze tylu postow ale moge powiedziec zebyscie wpisali na wyszukiwarce z youtube "Mino Mage Dead on Rook"
dobrze ująłeś to, co pogrubiłem, bo jak dla mnie nabijanie postów jest...$*@*!&$!

po 1. było to juz nie jeden, nie dwa razy.
po 2. zachowaj double posty dla siebie, istnieje opcja "edytuj"
po 3. jeśli chcesz nabic sobie posty spostrzezeniami które były wałkowane juz wielokrotnie, daruj sobie. <== chodź Twój podpunkt 6. jest prawdopodobny

Co do tematu, nie jestem do końca pewien czy kiedykolwiek będzie możliwośc dostania się do mino maga bądź ghoula. Za to wierzę w możliwośc zdobycia SS'a i myślę że istnieje pewna zależnośc którą nasz kochany mapper się kierował
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem