Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 20:14   #1343
Mefisto of Deth
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tzu Pokaż post
omg czytaj ze zrozumieniem a nie odrazu sie bulwersujesz
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu
pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow
Hmm masz racje

Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego

Ostatnio edytowany przez Mefisto of Deth - 08-05-2007 o 20:15.