Po pierwsze wiem do czego sluzy forum dlatego nie pisalem zebys mnie nie komentowal tylko napisalem prosze abys mnie nie komentowal to jest roznica chodz nie wiem czy twój iloraz inteligencji pozwoli abys to zrozumial bo po twojej wypowiedzi zawierajacej takie slowa jak "cioto" "chuj" wydaje mi sie iz tego nie zrozumiesz.Konwersacja z toba nie ma zadnego sensu jezeli wyjezdzasz na kogos innego kto ma innego poglady "Od tego wlasnie jest forum zeby wymieniac poglady" -Probowalem wymienic z toba poglady ale ty wyjechales na mnie ze jestes dzieckiem ogladajacym ino filmy z wojen z tego wynika iz ty nie rozumiesz co to jest forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
zastanawiam sie czemu TY nie dojdziesz do wojny, na forum to piszesz a jak cos to boi dupa plx ?
|
Kto powiedzial ze gram na aksrze moze gram na innym serverze askarą sie tylko interesuje bo jest to moj pierwszy server
P.S. Moim zdaniem robisz sobie tylko siare piszac na forum .Nie idzie z toba jak to nazwales "wymieniac poglady" bo jeszcze do tego nie dorosles.Ponawiam swoja PROSBE abys nie komentowal moich postow