08-05-2007, 20:48
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Taak? To mi grzecznie wyjaśnij, jak to przebiega, bo mój post właśnie pokazuje jakie to perdołły. Powiedz mi czemu te "magiczne sexy" znajdują SS i informują że zniknął, i niema go nigdzie indziej, a nie mogą wykryć wyżej wymienionych lootbagów, dźwigni Toma i innych odchodów?
Możesz se wierzyć, że w twoim drzewie mieszkają smerfy i produkują papier toaletowy, ale jak Ci pokazują sklep ze srajtaśmą i rąbią drzewo na plasterki, to posmaruj wiarą bułkę, a popatrz na dowody.
Ja nie chcę prowadzić flamewar'a, więc bądź uprzejmy mi to wyjaśnić, a ja już będę grzeczny i będę odrabiać pracę domową.
No?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
Wedle mnie kazda proba sprawdzenia/rozwiazania ow zagadki jest warta zachodu. Bo w razie niepowodzenia mozna wykluczyc kolejna opcje co zaweza krag mozliwosci. Pan Klocek - slyszalem kilak krotnie o tej metodzie ale nigdy nie zostalo mi to wytluamczone ... ciekawi mnie ona chodz podchodze do niej sceptycznie, czy mogl bys to troszke jakos bardziej opisac ... takim jezykiem dla ogolu o co chodzi i jak to sie czyni. Bedziemy wdzieczni :*
|
Post 81 i 88
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107889&page=9
|
|
|