Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2007, 23:26   #1776
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darco Pokaż post
W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie) ale to jest najlepsze w tej grze co moze byc.

Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa?

W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac

btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow (jest juz sporo)

Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie.
otoz to czlowieku z mojej ekipy

To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline