Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są
Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.
Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.
Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.
Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :
Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne

ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia