Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 09:23   #1362
Dypek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Dypek ma numer GG 851385
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yashano Pokaż post
Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są

Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.

Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.

Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.

Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :

Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia
A Swe to nie gnebia pl co nie sa w wojne zamieszani?? to oni zaczeli ...... Klepia all 60+ polaka to co Polacy maja byc gorsi??Nawet popatrz na mnie ani razu nikogo z swe nie atakowalem nie bylem na akcji a mnie huntuja nawet nie wiem za co....
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2
Dypek jest offline