eeeee no nie wiem w troll mountain jest co prawaz duzo trlli (to dobrze dla newbies) ale tez so tam 1drag (przynajmniej 1 widzilaem i milaem zaszczyt przed nim zwiewac

) monki (prawdopodobnie 1-3) cyce (ooooo troche ich jest) aha i moi ulubiency orci warriory i speremany eeeee no wiecie nie wiem czy dobre miejsce dla newbies ja bym radzil okolice greenwich so bezpieczne ale jakis 12lvlowiec musi temu newbie zabic walkie i wilda warriora
PS: do cycuw, monkuw, draga i orcuw zawsze prowadzo drabinki lub schodki mozna wiec szybko sie ewakowac ale jest jeden wyjotek drag moze 1 hita takiego newbie zabic
PS2: gdzie moge expic na skillach 42/38 mam 15lvl (knight) mam spike sworda (wedlug mnie najlepsza bron do blokowanie po bright swordzie ma najwiecej armu ze sowrduw 1recznych) narazie wale orci zwykle, warriory, spearmany, z hmm ridery za rzeki i zerka zza rzeki aha i czasem na solko war wolfa, po zatym dwarfy zwykle, 1sold na dwarf bridge lub na kopalni z qmplem, walkie i amazonki pod carlin i cholernie duzo rotuw wale

czy mam zmienic cos w moim expie aha chcialbym na fire sworda uzbierac wiec prosze ze byl duzy loot aha i szukam miejsca gdzie jest bardzo duzo (podkreslam bardzo) rotuw pojedyncze miejsce gdzie jest okolo 20rotuw naraz i nie ma zbytnio ludzi plz