Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 14:11   #1857
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gammbler Pokaż post
hahah to Urb widzial waszego noba z bota pietro nizej nie rob zemnie kapusia bo was nie wydalem jakbym to zrobil to byscie sie wyszscy wysypali .Jak kurwa jestesciie lamami to nie znaczy ze mozecie swojeje niepowodzenia na kogos zwalic , Jakbym wam nie pomagal to bym nie wkrecil ze wymar jest szpiegiem i poszedl bym po Ciebie na ank na dragi jak urbexx mowili i dolaczyl do wanted ale ****u tego nie zrobilem. A jak sie trzeba bylo bic to Ciebie czesto nie bylo a jak cos mowiles na vencie to ludzie cie uciszali bo pierdoliles bez sensu, wiec chlopaczku zejdz zemnie
Daj spokój... nie ma z nim co rozmawiać, wszystko zawsze wie najlepiej, a Deea~ to jego best Swe friend i to ja byłem w DoFie szpiegiem _/

@Down
Masz rację, szczególnie między 17-20 jak mnie nie było, a powtarzałem Wam ze 100 razy że o tej porze nie mogę być na kompie, wtedy wysunąłeś swoją głupią teorię że jestem szpiegiem...
Podobnie głupia teoria, jak ta, że na akcje chodzę "Śmiercionośnym Druidem" czy tam "Zeus Rookiem", tylko dziwne kim miałem iść, jak miałem bana na 7 dni? Tego też nie dało Ci się wytłumaczyć.

Co do problemów egzystencjalnych to może poszukasz ich u siebie...
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-05-2007 o 14:58.
zeus1985 jest offline