Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 17:39   #2714
Co-mbo
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavio Pokaż post
Wyzywanie się nawzajem wam pomaga, dowartościowuje? Bo moim zdaniem to jest naprawdę żałosne i kompromitujące. Nie kwestionujcie polskości Vacka, każdy ma prawo do wyborów, on wybrał i to jest jego prywatny biznes.

Zgodzę się z nim że zachowujecie się idiotycznie jeśli chodzi o ten złudny patriotyzm, ale moglibyście nie wyzywać go od razu. Aczkolwiek zgodzę się z wami jeśli chodzi o to, że tak szydził mówiąc Polaczki, bo pojechał po całośći..A to uraża dumę każdego polaka, ale nie w tym sęk. Dajce po prostu spokój z tym, bo jak widzę te wulgaryzmy to nie chcę mi się tego czytać, a chciałbym..

Teraz poleci od was saldo wrzut, ale mnie to nie obchodzi.

GRATZ LAVIO POPIERAM TO W 100% tylko powiedz mi jak tu nie pojechac po takich noobkach co sie wypowiadaja na forum o czyms o czym wogule nie maja pojecia. Ja rozumiem ze na rooku nie ma pvp ale wystarczy wbic ten 8lev i mozna wejsc na maina. LAVIO bardzo ladnie to ujołes

@up
Cytuj:
Żałosny dzieciak, który uważa Tibię za swoje drugie życie.

Tak, to, że nie mam dobrego lvl w grze i w ogóle słabo w nią gram, czyni mnie lamusem w rl!
Aaaa!
:<
Żałosny to jestes tlyko ty udajesz kozaczka za tym monitorkiem Jezeli nie potrafisz grac w tibie to po co sie tu wypowiadasz... I moim Drugim życiem nie jest Tibia ciebie porostu boli to ze jesteśmy dobrzy i z@l IGNORED~
btw. Po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic ze jestes lamusem sorry ZYCIE Lepiej zakoncz grac w te gre bo niechce uslyszec o tobie w FAKTACH jak pobiles Rodziców przez gre

PS Ile razy bede musiał powtarzać ze jest takie forum dla
Rookgaardzistów.

Z@L Z@L

A co do Vacka to juz nie bede pisał o tym jego "Polaczkowaniu" bo przyjdzie taki czas ze zapisze tu jego fraga.

@Warda
Cytuj:
@ Co-mbo

Dla niektorych ludzi najwiekszymi trzema wartosciami są: Bóg, Honor i Ojczyzna. Twoimi wartosciami są: Tiba, Tibia i Tibia. Sprzedalbys rodzine za postac w tibi jakbys mogl :S

To się nazywa GRACZ Ja nie musze sprzedawac rodzicow zeby miec dobra postac w tibi ja na tibi tylko sie bawie w pk a takie noobki jak ty pisza tylko "help". I JUZ NIE BEDE SIE WYPOWIADAL NA WASZE TEMATY BO JSTESCIE ŻAŁOŚNI nie potraficie zrobic postaci i BOLI WAS TO ;] IGNORED~

Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 09-05-2007 o 17:44.