Temat: Maple StoRy
Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 18:19   #821
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

21lvl wojak nic nie zwojuje na PQ... można takiego zabrać, jeśli już naprawdę nikt nie będzie chciał robić party questa... a czy to możliwe? Taki 21lvl, właściwie niezależnie od profesji, jest mało/prawie w ogóle/w ogóle (nie) przydatny na PQ...
Bowman powinien większość trafiać, jednak jeszcze nie ma sensownego dmg.
Wojak w nic nie trafi, nawet na potkach, chyba, że ładuje strasznie dużo w dexa... aż tak, że na sprzęt siły nie straczy... ale wtedy obrażenia będzie miał śmieszne... i kto takiego woja prowadzi?
Złodziej, nie dość, że miałby problemy z trafianiem(być może niewielkie-miałem tylko siłowych thiefów, zręcznościowcy mieliby łatwiej), to obrażenia też nie są zadawalające...
Mag... no tu jest lepiej, bo dzięki temu, że claw uderza dwa razy(mało kto używa tego pierwszego ataku), jest większa szansa na odepchnięcie ligatora... tak czy tak, sporo missów będzie, a obrażenia też nie za wysokie...
Choć jak na 21lvl to mag najbardziej się nadaje... w ogóle magowie od ~18 do 40lvl są ołwerpałered. ;]

@down
No dobra, nawet z marnymi obrażeniami/brakiem ich, ktoś inny może Cię wyręczyć(choć teraz na 24 poziomie jest zapewne spoko)... ale ja tam nie moge robić PQ, gdy sam mam marne obrażenia, a inni muszą wykonywać za mnię robotę.

Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-05-2007 o 19:04.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.