Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
09.05.2007 Dzis dnia okolo godziny 19 00 jak zawsze sobie expilem ... Zwiedzialem w tym celu cala Pacc Arena. Nagle dotarlem do miejsca z Minoskiem na Pacc Arena ... I postanowilem powalic go z Fist Fightinga. Siedzialem sobie na GG i przegladalem www. Az tu nagle weszly mi 3 hity raniace minoska, odpowiednio za 3, 2 i 4. Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt iz ow hity weszly mi przy skillu 20. Wiec jak to jest mozliwe ?? Nikt wczesniej nie bil ow Minosa bo kilka chwil wczesniej to ja go zabilem a kilka chwil pozniej sie zrespil i wtedy zaczelem na nim trenowanie ...
Wiec cos tu sie nie zgadza z teoria Pana K ... Szczescie ??
|
Dlaczego Ty na każdym kroku próbujesz podważać to co ja mówiłem/mówię?
Może miałeś szczęście, a może ja miałem pecha? A może teoria o tym że im mniej ludzi na serverze tym wolniejszy resp ale potworki twardsze jest prawdziwa? Biłem go w nocy więc mogło tak być.
Nie wiem.
Próbowałem wcześniej ale nie mogłem zranić mino w gobo hell. Później hity w niego wchodziły, co prawda dużo większe niż w tego na górce....
Ja nawet nie wiem do czego zmierzasz? Temat jest o obaleniu Mitu. Mit obalony. Co tu więcej dyskutować?