Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 21:31   #587
Raxeff
Użytkownik Forum

Raxeff's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Aktywny Gracz
Raxeff ma numer GG 9693754 Send a message via Skype™ to Raxeff
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matrix62357 Pokaż post
To co kolega napisał powyżej to... Nie masz pojęcia jak sie gra na non-pvp, ciągle ci ktoś resp wybije, ciągle zabijają ci potwory.
Obecnie gram na non-pvp, i grałem też na pvp palkiem, i wiem jak się gra tu i tu.
I powiem ci tyle że na pvp zawsze możesz pogroźić hunted, albo wyprosić, ale na non-pvp to nazwą od noobow i wyśmieją.

Więc mówie ci że ma non-pvp ciężko się expi.

To ty widać też nie masz. Na non pvp tak, czasami się expi trudno. Ale to tylko na małych lvlach, bo gracze którzy wbiją już odpowiednio wysoki poziom nie są już typowymi non-pvp noobami, ale graczami z doświadczeniem. Grałeś na pvp pallem, to widać zrobiłeś max 30 lvl. Tym bardziej po tym, co napisałeś o 'hunted'. Pvp światy nie są takie jak mówisz, powiedzieć hunted i koniec. Są światy na których powiesz do kogoś hunted, nawet jak ta osoba udaje total-noob'a, albo ma z ciebie polewe lub jakieś noobchary itp. Powiesz do niego 'hunted', a za 20min sam będziesz w świątyni i będziesz miał 'hunted', bo zacząłeś z 'niewłaściwą osobą'. Albo do kogoś powiesz choćby 'noob', i za to możesz stracic pare godzin grania. PA na pvp światach jest też duże, bo np. Miałem kiedyś problem z 'Xeal Pron', który nie miał kasy, to chciał odemnie wymusić bohy, bo podobno zabiłem postać, której tak na prawdę nie znał.

Na non pvp też grałem, dorobiłem się 45 knighta, ale jakoś na pacc area nie spotkałem żadnego 'nooba' który by mi na expa wszedł. Ale to było na Candi. Natomiast ledwo co wszedłem na expa na Neranie na pacc area, to odrazu się rzucili. Jednak nadal sądze, że trudniej jest na pvp.

Ostatnio edytowany przez Raxeff - 10-05-2007 o 15:57.
Raxeff jest offline   Odpowiedz z Cytatem