Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 21:58   #18
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez libner Pokaż post
LOL? Ktos tam napisal ze tibia 7.9 pfff... napewno jestem sorcerer i nie grales za czasu tibi 7.4. Tibia to juz nie jest zabawa =/ jak ja pamietam jak za czasow 7.4 wszyscy sie podniecali bo gdzies anni zrobili, hunt na demach to byl cos, runy byly tansze, nie bylo cip bota co prawda byly farmy 11 drutow ale to wlasciwie nie przeszkadzalo, palek byl najlepszy a nie teraz sorc ktorym jestem w stanie w 2 tyg wbic 50 lvl -.- taki taifun kiedys expil i sie meczyl a teraz mu wyleci kilka 100 sorcow robionych w miesiac i go ubijaj gdzie tu sprawiedliwosc? -.- zal mi ludzi ktozy mowia ze tibia 7.9 dobra owszem jest kilka plusow ale np. wandy to doslownie przesada kiedys ich nie bylo i nikt nie nazekal ze sorcerer ma zle wszytsko wszytskim pasowalo. Zawsze bylo po rowno profesji mozna byl fajnie huncic a teraz to wleci sorc i sam wszytsko rozjebie -.- fajnie sie huncilo na gsach a teraz? sorc bierze knight on luruje 5 gsow sorc wali mort hura i cala sztuka huncenia -.-' Juz nie ma tego klimatu tej trudnosci... 0 zabawy... spytajcie starszy graczy kiedy bylo lepiej ja to widze po swoim servie jak za czasow 7.4 nie bylo takiego czegos ze pierwsze na servie sa sorki robione w 2-3 miechy servem rzadzila 1 osoba a nie 15 postaci jak wyzej powiedzialem robione w 3 miechy macx-.-' tyle mam do powiedzenia chuj mnie to co bedzie dalej niech sobie cipy ulepszaja palkow i knightow tego kilimatu nie bedzie co kiedys...
Signed.
7.4 rox

Od 7.6 są wandy, a Tibii 7.7 nie było(?) bo nie widziałem klienta na tibicams
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem