Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 22:15   #2734
Mielosz
Użytkownik Forum

Mielosz's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Milinia
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Domyślny

Reasumując ostanich 40 (no może 60 postów)- nie licze wyzwisk i itp. itd. ofc

Nizahem gra Russel ale to już chyba wiedzą wszyscy, a przynajmniej Ci co czytaja forum na tibia.com

Jofag nie należał do Avis nim padł - mi to zwisa czy się liczy czy nie ważne że padł

Moim zdaniem jako frag nie powinien sie zaliczać ten hacknięty char z Succ~ jego nicku nie pamiętam już Jako dowód niedowiarkom moge powiedzieć tyle że nie znam osoby ktora dala by sobie 5 razy zabić postać i to na tym lvlu

@up

też mam nadzieje że będzie filmik z OB, ale kręcony przez uczestnika wojny a nie jakiegoś noobchara

@ Avis vs. Succ~

Obie gildie zgrywają kozaków, a wlaściwie niektórzy jej członkowie, ale chyba bardziej by sprowokować przeciwnika a niżeli naprawdę kozaczyć ale oczywiście moge się mylić . Nie dziwie sie też obu gildiom że nie chcą walczyć na terenie gdzie przeciwnik ma przewagę.

@ Polacy vs. Polacy

To jest gra i sluzy rozrywce oraz ma na celu jednoczyć ludzi z rożnych krajów, anie potęgować rasizm i homofobie. Każdy ma prawo wyboru i propagowania własnych poglądów, ale z wyjątkiem takich które obrażają odczucia innych

@Avis
Chcialbym aby na tym forum wypowiadalo się więcej Polaków(Polek) z Tej gildii, jeżeli to robią niech się ujawnią bo chcialbym znac opinie obu stron tego konfliktu

omg ależ ja to mądrze napisalem

Ostatnio edytowany przez Mielosz - 10-05-2007 o 09:41.
Mielosz jest offline