Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2007, 22:42   #59
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UrbanQ Pokaż post
zbluzgacie mnie za to co powiem na 100% ale musze to powiedzieć jak widze takich ludzi to jedno słowo na usta sie cisnie "żal !" i nic pozatym to jest wlasnie przyklad typowego pg koles wbil sobie lvl i juz nic poza nim sie nieliczy przeciez on w ogóle nie szanuje innych graczy nie zdziwil bym sie gdyby to byl jaks Swe, Br, etc... ale zeby Polak Polakowi przeszkadzał w huncie to poprostu typowy "nab" i nic wiecej
nie ma za co bluzgać tutaj nikogo, ale w takiej grze trzeba sie rozpychać łokciami, jeżeli się chce coś osiągnąć. Po drugie to nie znamy relacji jakie są między nimi. Mdw expi tak ostro od...roku? Wczesniej nie mial jakiegos bardzo wysokiego lvl'a i może wtedy mu ta cała pogromczyni podpadła? Ja żebym zaczął hardcorowo expić na refugii, wbił ten wyższy level to bym pozabijał i powy*******ał więcej niż połowe ludzi z expowisk. O to chodzi, że na npvp trudno jest wyładować agresje.

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem