Nie chce mi sie z wami klocic na ten temat. Przyznaje ze tez macie racje ( Marczio i Zalfik) wydaje mi sie ze to subiektywna kwestia kazdego jak postrzega levele i postacie itd. Ja przyznam sie ze nie wiem czemu ale mam duzo wiekszy szacunek do kogos jak ma np level 100 niz do kogos co ma level 99. To jest glupie ale juz to kiedys zauwazylem. Raz liczylem sobie np playerow co mogliby wejsc do jakiejs tam wojny i liczylem akurat od levela 100. Niby to jest tylko 1 level bez roznicy ale po prostu sobie tak jakos ubzduralem i juz. Co do pisania na forum o deadzie to owszem to jest zalosne
Co do slow Marcziego.
Ja mam 160 level a mam moze 100k cashu, jak to jest? Wkurza mnie wlasnie to ze kazdy mysli ze ja czy tam inny hlvl ma w pizdu hajsu. Nie tak nie jest. Ja nei mam hajsu przez deady bo gdy huntuje to tak to robie zeby wychodzic na 0 lub troszeczke na plus. Aby wbic 1 level teraz musze wydac okolo 1mln gp na POI dlach. Loot ktory dostane jest rowniez wart okolo 1 mln moze czasem troche mniej. Ale i tak wole tam expic i miec waste niz bic zalosne 50k? na godzine na poh np,a kase zarobic np poprzez handel. To ze hlvle nie maja hajsu wynika tez z tego ze jak sie ma troche kasy to sie ja traci zaraz np idac na demon hunt

albo jakis inny zabawny hunt aby oderwac sie od nudnych dragow itd. Wyjatkiem sa Szwedzi oni chyba maja kase

Ale Polacy to chyba nie bardzo tak jak patrze

Co do Nocturnow to chcialbym zauwazyc ze to fraternity ma duza przewage w levelach a jakas Nocturni ich cay czas jada
To tyle
BAJBAJ