Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2007, 00:30   #1786
Wolan
Użytkownik Forum

Wolan's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
Wolan ma numer GG 3380888
Domyślny

A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P

Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...

Yours faithfully
Wolan

edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"

Ostatnio edytowany przez Wolan - 10-05-2007 o 00:33.
Wolan jest offline