Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2007, 05:01   #1789
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolan Pokaż post
A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P

Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...

Yours faithfully
Wolan

edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"

LOOOOL 50 knight i mnie nie zna jeszcze WOoooOt?
Kurde, o jednego knighta mniej do PA (bo juz sobie zaskarbil moja przyjazn ), niedobrze :s z czego ja bede zyla..

Tak na serio to mi sie zdarzylo walnac sd w spidera :O ale dawno temu
Nie zabijam zbyt wiele 7 lvli. W ogole na Selenie coraz trudniej znalezc cel PK poniewaz wszyscy sie znaja i glupio by mi bylo zabic best frienda siostry przyjaciela taty brata...

Dzis maly up.. a wlasciwie wczoraj, bo dzis juz czwartek..

No, ale dosc o mnie. Jesli chodzi o niusy na Selenie, to Thorval zostaje!!! JEJEJE
Nie zeby byl jakims moim super mega bloodbro, ale jednak mam do niego slabosc

Oprocz tego wszystko wskazywalo na to, ze odbedzie sie open battle, wiekszosc membersow Cruoris pojawila sie online, sporo bylo tez z Fraternity. Koniec koncow to walki nie doszlo, nad czym ubolewam, poniewaz walki sa bardzo ekscytujace

To by bylo na tyle,

pozdrowienia dla wszystkich zakochanych tibijczykow,

Xyriela

P.S. Jakos nie moge sie powstrzymac, zeby i tego tu nie wrzucic..
Jesli chodzi o pekowanie i pk teamy.. :d (ja z nimi nie pekowalam jakby co )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline