Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek
16:14 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Valyrr. He was killed by Ahazin.
 Padł szybciutko na żółwiach
@Up
:*
|
Całować mnie nie musisz przydupasie jebany, bo az tak dobrze sie nie znamy

btw. szczerze mowiac, jebie mnie ten dead bo nie gram w ta gre juz dluzszy czas co mozna zauwazyc na erigu ;] za to dla ciebie byla to wielka przygoda isc ujebac kogos bo nigdy cie ze skullem nawet nie widzialem samego xd jeszcze zastanawia mnie na ilu podzielicie moje dlance i faxe bo loot mieliscie boski ;d moze zamierzacie podzielic takze moj noble armor plate legi i steel helmet ?:O po tobie nic mnie juz nie zdziwi xd a co rl to akurat twoje szczescie ze wyjechales za granice bo tutaj nie mialbys zycia, kto by chcial siedziec z takim lamerem ?xdddddd i bardzo zaluje ze nie moge cie spotkac na rl life, chociaz skoro do australii wyjezdzasz to mam nadzieje ze i mnie mozesz odwiedzic

chetnie nauczylbym cie dobrych manier i dal jakas lekcje patriotyzmu ( ktokolwiek by tego nie czytal, nie chodzi tutaj o gre bo jak napisalem wczesniej pierdoli mnie ta gra, ale chcialbym zeby dawal dobry przyklad, mlodszym graczom) xd gdybys byl zainteresowany w przyjezdzie do mnie zostaw wiadomosc na priv adres podam
Over and out~
Cya lamo xdddd