Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
To ja sie jeszcze odniose do tekstow "nie podoba Ci sie to idz na non-pvp".
Wiekszosc z Was nie rozumie idei istnienia roznego rodzaju servow.
Bo ja kazdej osobie, ktora gra w ta gre po to by zabijac innych graczy moge odpowiedziec "idz na pvp-enforced".
Otoz PVP z zalozenia istnieje po to, aby moc sie bronic przed chamstwem i atakiem innych graczy. Tzn: ktos Cie okradnie, mozesz go zabic; ktos Cie obraza albo wpada na Twoje expicho, mozesz go zaatakowac.
A co poniektorzy ubzdurali sobie, ze jak jest PVP tzn. ze moge isc na low lvl zarabiac kase.
I to wlasnie dlatego nigdy nie gardze nikim ze wzgledu na lvl. Czy to mniejszy czy wiekszy od mojego!
Amen 
|
Jak widzisz idea jest dobra ale zastosowanie znajduje moze w 1% wykonywanych na tego typu serwerach zabojstw. Reszta to random lub loot pk i prawde mowiac mi to nie przeszkadza. A traktowanie ludzi po lvlach, no coz ja sam bedac 50 lvlem pamietam tych ktorzy teraz maja po 100 a wtedy mieli moze 20-30 i robi mi sie zal ze prawde mowiac to oni sie w ogole nie zmienili dalej im sie wydaje ze duzo wiedza tylko ze teraz jeszcze mysla ze maja super sile to moge cwaniaczyc. Tu uklon w strone tych ktorzy mimo awansu na wysokie lvle nie zapomnieli o swoim szaranczq.