Cytuj:
Oryginalnie napisane przez baager
Co do filmiku zastrzeżeń nie mam i nie mowcie tak ze "wykonanie do dupy" bo ten koles sie dopiero uczy! Ciekawy jestem jak wy solowaliscie swojego pierwszego draga: pewnie z sdekow
Ale co do skilla... No coz, niestety musze ci powiedziec ze znoobiłeś koleś i to ostro. Po co taki skill na tak maly lvl?! Zabije cie sorc jednym lub dwoma sdekami a ty pozniej musisz odrabiac 30 godzin treningu na monku za ktorego musisz zaplacic i ze spearami za ktore tez musisz zaplacic. A jak na non-pvp to z kolei mozesz pasc od potwora jak cie kicknie. Krótko mówiąc: bez sensu! Nie pisze tego z zazdrosci bo sam mam paladyna z dystem o 1 wiekszym (patrz: mój profil a jak nie wierzysz ze mam tą postać to napisz o tym na priv to ci podam nick;p) ale z doswiadczenia. Na twoim lvlu mialem cos kolo 50 dista i spokojnie z tym expilem na guardach. Ty narazie na nic lepszego od tych potworow nie pojdziesz. (tak zeby sie zwracalo). Czyli wychodzi na to ze sie zdeka osmieszyles.  Ale nie martw sie, jak pograsz dluzej to nabierzesz doswiadczenia i bedziesz myslal podobnie jak ja...
Btw: trening moze i sie oplaca ale na wyzszym lvl: wtedy kiedy mamy kumpli na 100+ ktorzy postawia monka i jednoczesnie będą nas chronić przed wszelkimi pk. Bo teraz to przyjdzie do ciebie 30 sorc z 2 fe i co mu zrobisz? Padasz na 1 combo, ewentualnie 2 jakbys mial farta -.-
|
50 dist i spokojnie guardy buaha smiechu warte xP ja swoim palkiem mam 52 dista i czasem idzie 10 strzal na jednego rota -.-
im lepsze skille tym lepiej nie wazne na jakim lvl teraz wyskillowal i juz nie musi nic trenic do konca tibijskiego zycia..
co do deda to na pvp zeby go sorc zabil 1 sd to musi miec okolo 100 lvl.. nie wiem jaki debil na 100 lvl pkowalby 21 palka

to ze trafiaja sie nooby co bez fe zabic nie umieja to juz inna sprawa ale on chyba potrafi sie leczyc

kicka to zlapac moze kazdy, zawsze i wszedzie bez wzgledu na rodzaj serwera...
podsumowujac to ty sie zdeka osmieszyles tym postem
wracajac do filmu to gz

pierwszy drag solo to zawsze jest sukces szkoda tylko wlasnie ze na powierzchni go nie lales jak juz inni wspomnieli, mniej manasow by poszlo