Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2007, 23:33   #214
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Omg.. Wszedlem se na tibie na chwilke.. tak pogadac ze znajomymi.. noi akurat Kane spotkalem.. zagadalem itp.. i tak sobie gadalismy.. powiedzialem jej wtedy ze ja bede gral najblizej na wakacje.. i jak juz to tylko po to zeby pomoc ludzia dobrej woli typu holu i spolka tępic tych brow .... powiedzialem jej co mylse o Und~ i o calym ftp.. ze sami sharezy p.a i takie tam... Pozniej mnie kicklo na chwile (moj wyrypiasty net.. powod przez ktory nie gram) loguje sie po 3 minutach.. a tu nagle kana do mnei po angielsku cos w rodzaju: They will make team and kill Und~ druid. itp itd.. troche sie rozpisala.. ja do niej ? a ona ze ww;S wszstko co ja jej pisalem to ona napisala do ftp.. pewnie teraz ja tez mam hunta, ch mnie to boli.. ale mi tu chodzi o sam fakt.. ze ja wczesniej bronilem jej i sie dziwilem za co wy ja tak wszyscy huncicie.. myslalem ze ona jest spoko a teraz musze wam przyznac racje i powiedziec tylko zebyscie huncili szmate ile wlezie.. ;p ehh.. co z ta polska.. ;P

A co do spotkania to ja w polsce bede od 1 do 29 lipca wiec jak ktos chce sie spotkac to jak juz to mi tylko w lipcu pasuje i jak najlblizej zachodniopomorskiego by mi bardzo na reke bylo Pozdro all
Kacperka jest offline