@arowix
za dużo pijesz;D
a co do przesady z grą,to jedynie podczas wojen poswięcałem nadmiernie dużo czasu na gre.No ale wiadomo ojciec sie wkurzał jak dzieciak mu siedzi po 10 godzin przed kompem
ważne postacie w historii arcani::
Losari-najprawdopodbniej byłby pierwszym 100lv,miał 70 kiedy inni mieli 50~.
Zbanowany za sharing.Wygrał pierwsze wojny.
Barlox-Seth-drone z Aldory,znaliśmy się z tamtąd,więc jak ja miałem mały lvl 13,i arowix mnie już shuncił(miałes 22lv dziadzie)xD,to załatwił,następnego dnia ja 24,Arowix 24.XD
Ares Dragoon-stary dobry znajomy 1 owner,z powodu nedznego neta,meczył guardy jak wariat

.Pamiętam na wojnie jak do niego dzwoniłem i mówił "to co robimy generale?"XD,kontakt mam do dziś

pamietny dead w Thais,jak Dark wind stało na north gate,Ares automap click,i go zjdeli na jeden spam sd

.a miał 93lv.
Potem inny owner,padł na Thais battle z mojej reki na Ez vs Dpft,a stary aresik "zabiłes mnie lamusie

"
Teraz Ares ma też Polskiego i bardzo dobrego gracza z arcani,jednego z nieliczncyh którzy pamiętają wszystkie stare czasy

.1 team anni.
Falain-poznałem go w Hellgacie jak expiłem na pierwsze lvle,super kumpel,od początku do końca,w LoA pogrom mieliśmy,ale w Ez znów poszedł ze mną,przegraliśmy,wypłacił się razem ze mną i dostał hunta za głupotę,olał tibie,pozniej sprzedal char debilowi ktory porozdawal wiekszosc itemow i kasy,padł i tekst :"oddaj mi aola bo mi spadl".Teraz znow gra stary owner,jesli loguje,co sie rzadko zdarza.1 team anni.
Arris-Wielkie Pg,ale wsumie pozatym niewiele wiecej osiagnal na serverze,po hacku zrezygnował z gry,ot tyle,też był w 1 teamie na anni.
Vorith-mega pg,słaby net,jakto w Polsce jest

.
Gdyby nie kicki,z pewnością pierwszy 200lv arcani,miał świetny distance,nie chciał nikomu zdradzić czemu,wsumie itak pare osób się dowiedziało,ponadto ogromny bajkopisarz,o jego questach na greatshieldy,warlord swordy itd.słuchałem z uśmiechem.xD
w Wojnach,tchórz straszny,miał najlepszy lvl i bał się bić,mimo to każdy go lubił;P.
1 team na anni,bot mu się zepsuł i widać na filmiku 000000000000000000,i vorith dead;p.
Potem po kicku bodajze na 176lv,zrezygnował,bo stracił ponad 10kk expa przez kicki

.
Długo próbowal sprzedać chara,sprzedal hiszpnowi,i dostał bana,wsumie mimo wszystko szkoda,takiej postaci...
Bedurion-heh,mój 1 demon hunt na Arcani,do dzis nie wiem co spadlo

,na wojnach wiele nie pokazał,raczej deady knightem majacym 1,7k hp,w 20 sekund

.Wypłacił się z EZ vs Dpft,przypegowal do 200lvla,wrócił do turtli,sprzedał chara Egipcjaninowi,który myślał że ma 200+ to jest nieśmiertelny;p,jak się okazało na sk vs dpft,nie jest

Ogólnie Bedurion to najwyższy lvl knight,ale itak każdy wie ze kiedy nie pójdziemy na coś lepszego to itak Bedu padnie

,a cały shit zleci na barki leszcza...
dobra ciag dalszy nastąpi.xD