TAKTAKTAKTAKTAK!!!! Macie racje !!! Udupic Sorcow i Druidow!!! Powinni wprowadzic wandy od 250 levela, poziom magiczny powinien im rosnac tak jak knajtom, i mana powinna im sie ladowac 1/129 sec. oczywiscie manafluidy powinny dodawac 3-7 many. Co lewel powinni dostawac 0.5 many i 0,2 zycia.
Wtedy profesje bylyby zbalansowane. Aha, i powinni niemiec capa wcale, wkoncu to sa staruchy ktore nic nieudzwigna.
Dla niekumatych- to IRONIA. Zaznaczylbym opcje ,,nic niezmieniac" bo wedlug mnie profesje juz sa zbalansowane. Ta ankieta jest do d... bo narzuca stwierdzenie, ze druid i sorc sa najlepsi. Szybkosc expienia nic niedowodzi. Nic.Nic.Nic. Mam nadzieje ze Cipsoft nieprzejmie sie pyskowkami ,,bjednyh knajtuff".
Chociaz...przydalby sie czar spontaniczny-ofensywny dla druida facc.
@Down: Expienie niczego nie dowodzi. Btw, jesli wygladasz tak jak na avatarze to ja jestem za aborcja
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Ostatnio edytowany przez Askaral - 11-05-2007 o 15:38.
|