Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 15:31   #597
Ghard Lage
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartek153 Pokaż post
up

wez sie kurwa super druidzie zastanow co mowisz zagraj kurwa pallem albo chociaz na 200 lvlu pallem wyciagnij te hmm 1.500.000 expa to ci bede bil oklaski na stojaco.
Sam se zagraj pallkiem pall expi jak druid (druid nie ma ue) a nawet lepiej na high lvlu i middle pod względem wzracalności. Pallek ma więcej capa, tanią amunicję choć mogłaby być tańsza. Dzisiaj grałem swoim 30lvl pallkiem 60 dista no-pvp guardia wyciągnąłem w godzine 30k expa na pohu przy średnim zaludnieniu gdzie druidem na tym samym lvlu wyciągałem 30k expa/h gdy byłem sam na pohu. Moim zdaniem powinni dac pallkowi więcej rodzaji kusz (arbalest to shit ma tylko więcej zasięgu - nieograniczony i tylko trochę więcej wali) i polepszyć power bolty do siły sd sorca na tym samym lvlu, np. 40lvl sorc z 40 magiciem waliłby tyle samo z sd co co pallek 40lvl z 70 dista z power bolta. Aha a infernal bolty powinny mieć siłe ue i powinny kosztować tyle co ilość manasów na ue. A dla knighta powinni dać lepsze exori o sile ue i powinna zabierać full mane knighta aha czar byłby od 60lvl.