Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2004, 20:58   #77
Evul Zimn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Domyślny

Monisia zabijalem tylko rodzinke "vita", min andy vita itp. Od Monisi sie zaczelo ,chodzilem z Eternalem , Shazz i ryhnnem na dle kolo thais... Eternal i WIll hunting dalej to pamietaja, Byl taki typ co mial nick valdenisolson , ja z nim i willem na bk chodzilem...to byly czasy... nie polakow nie zabijalem , monisia nikogo nie zabilem.

Potem zaczołem grać zimnem, dążyłem do władzy... Elmera mi pomogła,chciałem się odwdzięczyć... Poprosiłem Ryhnna żeby mnie wzią do HOkuten-knights... on powiedzial jak chcem, ale mnie prosił żebym tego nie robił , jednak podjołem decyzje ze musze isc walczyc, pomoglem dla ponina, dalem mu eq bo był po haku, k-set , guardian shield i fs to tylko to było co mogłem dać... Poszedłem na hero(single spawn), i tu z gury fb, Wbiega Narya, AMericus , Winged shadow , Jaemz , i nagle w trapie stoje.... Wenus log off , ZImn dead... W****iony byłem , gadałem z wingedem... TAK ODSZEDLEM Z HOKUTEN KNIGHTS....I nie... Wenus za mnie to zrobiła

Nigdy nie hakowałem na amerze....robili to ludzie z Rubry , nie bede walil po nikach , chcieli pacce z amery wiec im kupowałem ... 300k 1 pacc - 7 miechow a kupowal lothar of azeroth... malo brał ale ja na tym ostrą kase przycinałem, sprzedałem okolo 8 paccow... kazdy z mojego osiedla z rubery ma conajmniej eplatke... Poszedl keylogger za 200$ i teraz kazdy go ma , miec bedzie...wszystko przez nieudana probe zrobienia programu do expa...

Szczepan w rozmowie troszke dodałeś....

Wiem że są tu ludzie ktorzy we mnie wierza a jak widac to tylko tutaj szczepan, drakeez i reszta frajerow na*******a...
Na*******acie o hakach z zazdrosci glupie ****y, *******e was, dam wam moj adres to przyjdziecie do mnie to bede was *******ic w dupe ***ane ****y( ogolcie tylki) ***ane pedofile. NARA
Evul Zimn jest offline   Odpowiedz z Cytatem