Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 18:12   #430
FiFi_Newbie
Użytkownik forum

FiFi_Newbie's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: rDa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Xerena
Poziom: 23
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
Domyślny

Widze, że WszechStronny jest dobrym graczem i zna się na rzeczy. Ja sam wiedziałem czym sie różni N00b od Newbiego bo wiem że nie jestem noobem xD staram się unikać dokuczania w jakikolwiek sposób innym graczom. Wiem, że jestem newbie bo na przykład dopiero niedawno dowiedziałem się co to jest loot i co to znaczy loorować nie znam się jeszcze na wielu zasadach komunikacji w tibii ale staram się być dośc miłym i przyjemnym szczególnie dla high lvl (nie mówie że chodze za nimi i na przykład przepraszam za błąd ortograficzny ) A co do tego o Polakach że są n00bami to się prawie w 100% zgadzam. Nie wszyscy są tacy ale większość myśli tylko o sobie... jak narazie miałem problemy (hunted) tylko z Polakami więc nie mam o nich najlepszego zdania ale też najbardziej spoko kolesie jakich znam wywodzą się z Polskiej ziemii.
Prawda że Szwedzi panują nad serwami PvP ale to tylko dzięki zgraniu i lojalności i tylko tego powinniśmy się od nich uczyć ponieważ dla innych nacji nie są zbyt przyjemni zwłaszcza high lvl. Rozumiem że może ich denerwować ciągłe "proszenie" o eq ale jeśli się pytam czy mnie zaprowadzi na cycki za kase to chyba nie musi od razu rzucać się na mnie z PK

gratuluję poradnika masz może jakąś postać na Xerenie?

Ostatnio edytowany przez FiFi_Newbie - 11-05-2007 o 18:18.
FiFi_Newbie jest offline   Odpowiedz z Cytatem