Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
W sumie to wszystko super ... tylko daliby nowy server pvp a najlepiej dwa...
1.5 roku juz trza czekac... jak by sie rozchodzilo o koszty czy cos to np. mogliby
zlaczyc nie zaludnione server z jakims innym nie zaludnionym np. obisidia, thoria, berylia, isara, iridia. (tak jak to robia z test servem)
Tak wogole to nice ze beda nowe hunt spoty itp , fajnie tez jakby zbalansowali profesje. Ale generalnie to ja czekam na nowe hunt spoty, new server, reszta mnie gowno obchodzi. 
Co do facc to moznaby dac im edron bo i facce byliby zadowoleni, i ludzie z paccem (no kto z free account bedzie biegal na hero albo demki  )
|
a pomyślałeś o tym, że naab plax plax !!!!111oneone itd... będą sobie chodzić tam !? ktos bedzie szedł na hunt 8 lvl idzie za nim bo wszystko wyczyszczone... i idzie taki 8 lvl i ci kurwa spamuje etc
zabiera parcele na demcach....na hero blokuje respa.... serv non-pvp ... nic mu nie zrobisz ! tylko czekasz az padnie co moze zająć wieki.... serv pvp ? rs w 10 min ?
@ topic
pvp enfo plax plax :>
@down
hI i sel fakk ju łont buj ?
stop z gadaniem "wow bedzie nowy teren ale fajnie, ale ja mam facc =(", "haa dziś/jutro/wczoraj kupuje pakka i bede pogryfal 24/7 !!!!!!1one"
-.-