Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 19:50   #2288
Eti
Użytkownik Forum

Eti's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll Pokaż post
aha,skoro ja sięgnąłem dna,to gdzie Ty jesteś jesli okradasz ludzi i mówisz ze nie oddasz bo "nie lubisz mnie",rozumiem że to Twoja zasada,że jak kogoś nie lubisz(chociaż nie wiem niby za co mnie nie lubisz,bo argumentowałeś to dość śmiesznie jak na osobę 20letnią,która powinna mimo wszystko mieć pewien dystans do gry,która jest zabawą-"bo walczyłeś przeciwko turtlesom",na co spytałem się czy fosfika też nie lubisz,bo walczył przeciw turtlesom w beach,a byłes znim wcześniej ponad rok w jednej gildi,to już nie wiedziałeś co odpowiedzieć) to przy nadażającej się okazji go okradasz.W rl tez idziesz do sklepu Pani Jadzi której nie lubisz i kradniesz jej pomidory,ot tak,bo czujesz do niej niechęć,bo kiedyś pracowała u Pana Zenka który jest Twoim kolegą?
Lubię pania jadzie bo ona ma zawsze twarde pomidorki i twarde ogorki a pana zenka nie znam.
Co do wieku wiek nic o nikim powiedziec nie moze.
Co do fosfika smieszny gosc , ale jak niewiem zy ci wiadomo on tylko dal chara a nie gral nim ...
Odnosnie kradziezy ze sklepu nie kradne bo tego nie lubie wole cos kupic chyba ze nie mam kasy to nie kupie (ale promocje w kaufie sa calkiem calkiem)
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
Eti jest offline