Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 21:48   #34
Dronezz
Użytkownik Forum

Dronezz's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dronezz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 75/34:P
Poziom mag.: 13
Dronezz ma numer GG 8087393
Domyślny

Wg mnie tibia 7.4 albo 7.5 - jak bym wtedy wiedzial ze zrobia soule- klient7.6 to bym robil tyle runek ze by sie w dp niezmiescily.Juz niepamietam od jakiego lvlu mozna bylo robic uhy ale chbya bylo na nie potrzebne ze 100 many(jak zle to mnie poprawcie )<- mana rosla co 1 point. Tera 400 many needed a mana rosnie co 2-> z tego wynika ze na klientach 7.5 i wczesniejsze robienie(w tym rpzypadku uha bylo o polowe krotsze^.-.Nie mam racji?;p.
Zupelnie inna sprawa hotkeyow-.- .To bardzo ulatwia sprawe podczas expienie bo nietrzeba meic np. miec otwartego bp z uhami ale strzlanie z hotkeyow w ludzi albo za pomoca battle list to przegiecie. Teraz byle gowniarz moze zabic doswiadczonego tibijczyka-wystarczy ze ma klawiature i troche kaski(gp). W starszych wersjach liczyly sie prawdziwe umiejetnosci "snajpierskie".
Jezeli mialbym wybierac tera wersja na jakiej chcialbym grac bylby to klient 7.5 lub wczesniejsze- jedynie zostawil bym nowe terany- bo to dobra rzecz...no bo przecie kto milo niewspomina tamtch czasow...
Dronezz jest offline   Odpowiedz z Cytatem