Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 21:28   #73
karate:]
Użytkownik Forum

karate:]'s Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Candi Pokaż post
Po pierwsze nie obchodzi mnie waste. Po drugie wole mieć lepsze skile teraz. Jeśli mam kase to skiluje. Każdy robi jak chce, dla mnie skilowanie jest miłe i przyjemne, mam troche czasu na inne sprawy w necie. Nie lubie expic na dwarfach i walić w nie po 40, wolę expić na guardach i walić w nie po 100. Mówisz, że pierwsze lepsze combo i padne, tylko, że nie będę expić na dragach z 25 levelem. Dla mnie tibia to tylko gra i zabawa. Moge dzięki niej pogadać z ludźmi. To się dla mnie liczy bardziej niż myślenie, jak grac i skilować żeby wyjśc najlepiej.
Po co expić na dwarfach?
Roty, Tomb, Hellgate, dworce i duzo duzo wiecej..

Cytuj:
Zgadzam się z tymi, co mówią, że lepiej najpierw skilować. jeśli ktos nie ma kasy to może skilowac i expić na zmiane, ale jak dla mnie jest lepiej miec póxniej mniejsze waste i to wyjdzie na to samo niz gdybym walil z boltów na 50 distance i co 4 strzal nie trafial i wszystkie inne byłyby po 50
A wiesz co to są strzały?

Cytuj:
Ale potem przynajmniej moze cieszyc sie dobrymi hitami i mniejszym wastem boltow....
Jak sie nie umiesz bronic to padasz ;] a po 2 istnieje cos takiego jak uh lub exura vita ;o
ALE SÓPER!! WALNOLEM HITA ZA 130!!!!!111
Jak nie masz wystarczająco dużo hp to padasz na ue/sd.
Istnieje takie coś jak uh i vita ale trzeba mieć kase na uhy/manasy, zreszta nawet to nie pomoze jeżeli padniesz od combo;C