Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>
@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]
P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)
|
Nie bede nikomu tlumaczyl ze ile mam lat.napisalem maturke i mam wyjebane i niby kto ma mi zabronic wjechac mu na chate jak zajebal mi kase na okolo 200zl??zabronicie mi??ja nie zawalam szkoly i ja skonczylem.nie lizcie mu dupy.co z tego ze ma 142 lvl znajda sie ludzie na jego przed moim dedem exiwowali pol galany tak sie srali zeby nikt nie przyszedl.nie mozecie poczekac i dac mi czas zeby ich ubito a na konec zebym ich dopadl w rl mam ich adres i nic im nie zrobie tylko wyciagne pass wiec czego sie bac

im sie nic nie stanie a postacie tylko zastana skasowane.mowcie co chcecie.czas pokaze