Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2007, 22:20   #78
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ramirez Pokaż post
Ludzie po ile wy lat macie, co 2 post "pls cos dla facc", cipsoft to firma pracuje w niej sporo pracowników, muszą opłacać wszytskie serwery skąd niby na to kase mają mieć, bo na bank nie z kont darmowych.
Mojm zdaniem i tak powinniście się cieszyć że wogóle istnieje możliwość nieogranicznoej gry na koncie darmowym, porywnowując do innych MMORPG taka sytuacja się nie zdarza.
A co do terenów to radze troche pozwiedzać bo tereny na facc są ogromne, sam często expie na facc area i jakoś nie narzekam np. Orc Fortec, Elf Fortec, POH czy też Hellgate.
A co do prośb o nowy świat Pvp mojm zdaniem prędko nie zrobią, bo im się to najzwyczajniej w świecie nie opłaca, znając życie to do obecnych światów PvP dopłacają np do takiej Pandori. Kolejny świat PvP skończy tak samo po początkowym rozkwicie i kolejnych nieuniknionych wojnach świat się wyludni, a szkoda bo też bym pograł na nowym Pvp.
Wszystko ładnie, pięknie tylko nie MOJM ...

@Temat
Im wcześniej zaczną podawać szczegóły, tym dłużej będziemy czekać w niepewności na kolejny update, a to oznacza więcej spekulacji na jego temat, czyli więcej kłótni... Trzeba przeżyć tą fale 12 latków na 4um przez czas do update i po nim (narzekania, że coś), a potem odliczać czas spokoju do kolejnego update. Zrozumcie, że możecie tu pisać co chcecie. Nawet opisywać swoje spotkanie z UFO (jeśli jest jakaś zbieżność z tibią), ale po co się kłócić?! :| A jak komuś nie chce się przewinąć kilka stron wstecz i zadaje głupie pytania to ignorować... (trolling). Pozdro

Ostatnio edytowany przez paffelek - 11-05-2007 o 22:28.
paffelek jest offline