Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2004, 21:33   #79
prezes
Użytkownik forum

prezes's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Białystok

prezes ma numer GG 2200098
Domyślny

Nie mów, że źle zrobiłem odchodząc od Hokutenów...

Monisia nie był z dala od polaków, tylko od noobów, było wielu polaków, którzy byli przyjaciółmi (mam screeny ze starych czasów...)
Zawsze był wykrętem - to jest prawda... Nie wiadomo czemu zawsze dookoła siebie robi afery i full problemów... Tylko czemu inni na tym tracą.

A każdy, żeby się przerzucił z 30 levela na 54 to by kozaczył i chciał poblokować to, zabić tamto, spróbować sił z czymś innym...

Nie chcę rozdrapywać starych ran, ale Hydro na Szczepanie też zginął przez efekt przerzutu z mniejszej na większą postać. Pozdrowienia dla Hydra

Od tego momentu (tak mi się zdaje) powstał, zupełnie nie potrzebny, podział pomiędzy polakami, "epoka" złości i nienawiści... Durnej wojny...

Wojna nigdy nie jest uczciwa... Bush w Iraku (i jego "szlachetne" cele), Hitler ze swoimi ideami... Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo, że zawsze chodzi o pieniądze...

Monisia mógł zmieniać wiele "faktów", ale (tak mi się zdaje) wynika to tylko z niechlujstwa i roztrzepanego charakteru (wpadnij pogadać, czas - 2.5h; wpadnij bo jest pizza, czas - 3 minuty )
prezes jest offline   Odpowiedz z Cytatem