Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heliwurab
RE:Besn
człowieku,jeśli jesteś taki madry,i nie uważasz że Khan jest naprawde dobry to pokaż te twoje "naprawde dobre grafy".nie sądze żeby były ładniejsze grafy na tym forum niż grafy Khana mądralo.może i są jakieś ładne,może sie ludzie tu bardzo starają i im wychodzi tak jak Khanowi,ale nie ma lepszych tutaj.(przynajmniej tak myśle  )
|
jak mi was zal, nie umiecie czytac ze zrozumieniem, wysuwacie bledne analizy, nazywacie kogos o kim nie macie pojecia, stajecie w obronie kogos nie znajac go, ale stajecie bo inni tak robia, zalosne, juz kolejny raz kolejna osoba pisze do mnie to samo, "jeśli jestes taki madry" w czym to przejawiam? w czym tkwi twoj problem? zanormalnie sie wypowiadam i uwazasz to jako nadstrefe? "i nie uwazasz ze khan jest naprawde dobry" gdzie tak napisalem, wlasciwie to napisalem cos przeciwnego, "to pokaz te twoje naprawde dobre grafy" nie wiem jak cie uczyli i gdzie sie wychowywales, ale moim zdaniem wystawienie krytycznej oceny nie wystepuje tylko w przypadku gdy potrafimy zrobic cos lepiej, gdyby tak bylo nikt by niczego nei krytykowal, a krytyka wbrew pozorom jest potrzebna tak jak teraz, przeczytasz to pomyslisz nad soba moze ci to cos da w przyszlosci eh, "nie sądze żeby były ładniejsze grafy na tym forum niż grafy Khana" a co to ma sie do mnie i kogo to obchodzi? "mądralo" ojej idac twoim postepowaniem, wywyzszanie sie nad kims jest rownoznaczne z byciem lepszym, tak wiec pokaz nam na co cie stac.. to juz sie robi nudne, jesli juz tak bardzo chcecie dac jakis komentarz niezwiazany z tematem to wyslij prv, wtedy sobie bede mogl osobiscie olac, a tak to wstyd sobie robisz i nie, nie mam dalszej ochoty wysluchiwania ze jestem ble od niedojrzalych osob takich jak ty mr. heliwurab w/e sry khan za oftopa