@Vacek
Zawsze uwazalem cie za w miare normalnego,porzadnego typa ktory nie pisze glupot na forum ... zajebiscie sie pomylilem bo jestes zalosnym idiota ... pie*****z jak potrzaskany ... lizesz dupsko avis ,myslisz ze ci to pomoze? ze ktos bedzie uwazal ze jestes wielki? Frajer jestes bo zrobiles "war statistic"
na forum (tibia.com) lizesz tam duspko avis dodajac fragi ktorych ewidetnie tam nie powinno byc... oczywiste jest ze gebhard mial hacka bo chyba tylko ty bylbys takim idiota zeby w ciagu wojny w kilkanascie minut pasc 5 razy(?)
Swoja droga "war statistic" powinny byc prowadzone przez kogos kto jest poprawnie rozwiniety umyslowo i przede wszystkim jest "Neutralny".
I nie pie**** ze w avis od poczatku masz ziomkow bo gowno nas to obchodzi ,dozo osob ma kumpli po obu stronach ale nie widze zeby tak zajebiscie czyscili dupsko "avisowca"
co do twojego "Patriotyzmu"
(nie chodzi mi o tibie tylko o twoja wczesniejsza wypowiedz)
gowno mnie obochodzi czy jedziesz do angli,niemiec,kazachstanu czy lecisz na marsa ale chyba moglbys idioto pomyslec ze Polsce nalezy sie troche szacunku? bo jest to kraj w ktorym sie urodziles i ktoremu przedewszystkim nalezy sie szacunek...
i tu juz odpowiadam na twoja odpowiedz ktora pewnie bys zadal
"za co nalezy sie szacunek?"
miedzy innymi za to ze kilkadzisiat lat temu nie po to miliony ludzi ginely za "wolnosc" zeby jakis frajer teraz mowil ze zaluje ze jest Polakiem.
W moich oczach jestes jedynie pier******tym debilem ktory chce zrobic z siebie "pro" i wypisuje rozne bzdury na forum zeby zwrocic na siebie uwage.
@Volltio
szkoda mi slow na twoj temat... okazales sie chujem i tyle.. jedyne co cie usprawiedliwia to tylko to ze to "gra"....
@Fureyka
Od samego poczatku trzymala strone Avis wiec rozumiem ze jest im wierna i walczy razem z nimi ... przynjamniej jest lojalna ...
szanuje twoj wybor co nie oznacza ze przy najblizszej okazji nie bede cie "atakowal xd"
@Kafar~(ja xd)
23:50 You see yourself. You are a royal paladin. You are One of the Royal Navy. =DD?
@War
Niech wygra lepszy
cya in battle !
sry za bledy
//Amigo