Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2007, 04:34   #1829
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

OMG zawstydziłam się.

Ja pamietam jak Cie poznalam, Djinn~. Chodziles po depo i mowiles cos w stylu "Kto mi pomoze ale mnie nie zabije".. Mysle sobie "Jezu pewnie spotkalo go to samo, co mnie kiedy zaczelam grac w Tibie" - mianowicie to, ze po opuszczeniu rooka znalazlam sie w Venore i nie wiedzialam o co kaman, zabili mnie od razu kilka razy i zrobilam nowego chara z postanowieniem pozostania na rooku.. Gdyby nie Tien Shin, moze siedzialabym na rooku do teraz.. :') :*

Nic sie nie dzieje na Selenie. Moze poza tym, ze Master Macavelli pekuje z Alfisem wieczorami. Radze uwazac na Cetasa, Pirreusa i spolke..

Może nie każdy wie, ale swego czasu Xyriela była facetem.. Tzn w Tibii xD :

@Odis
Masz racje co do loota. Co do wrogow rowniez.. Gra bylaby nudna bez jakiejkolwiek dawki adrenaliny.

Jak widac bylo ich paru xP. Jeden na obrazku lezy juz pode mna. Co dziwne pekerzy Ci od tamtego czasu nigdy mnie nie zaatakowali, a nawet urzadzaja sobie ze mna przyjacielskie pogawedki Dziwne, w jaki sposob mozna nieraz zdobyc czyis respekt...

Pozdrawiam ;o

xyriela

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline