Dobra teraz ciag dalszy :
Damoon-na początku grał nim Frik,wbił wysoki lvl,nie pamietam dokładnie ile 120?czy 130.I zaczął jak to frik i pobratymcy z jego miasta(Dulib i bulba-kradli co się dało,i kogo się dało;p.nie wyłączając w tym samych siebie) wałkować,niby mass pk,zabił tetuni,ban na tydzień,odbanowali go i ban na miesiac,potem sprzedał postać ,na wojnie Ez vs Dpft grał nim Xamox o ile się nie mylę.Od pewnego czasu kupił go jakiś Egipcjanin i jedzie dalej z lvl;P.Jako pierwszy zaczął dream challenge questa na Arcani:<
Sheriff woody-niezłe pg,wiecznie bohaterował,a jak przychodziło co do czego siedział w pz,choćby mass NG na edron,Ng biło ekipe z Dpft,dpft wołalo wszystkich żeby przybiegli(przed wojną ez vs dpft),ja miałem 92lv,a Sheriff 97,polazłem ich lac;p...a sheriff w depo.tak samo wszystkie bitki w EZ(sądze ze nie dochodziłby do wojny,gdyby nie ultimatum fosfika,że ma oddac d-helmet(wtedy jakieś 600k).Na wojnie też żadko walczył,ogólnie gdyby nie oddawał chara shyanowi to chyba nigdy by nie miał fragów

.Co do tego czy grał od zawsze ten sam owner to spekuluję,ale może...
Osób które obecnie graja(pierwsi ownerzy) nie wiem czy mam opisywac ich historię(moimi oczami?)-tzn.Alunira,Fosfika,Sua Mea,Leszcza etc.wsumie Oni sami mogą opowiedzieć o swojej historii.
nie wiem,no jak o kimś chcecie wiedzieć to mówcie,napisze swoje 5 groszy.