Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2007, 10:11   #2812
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek Pokaż post
Taa, liże dupę Avis :/

PS. 1) Nie urodziłem się w Polsce, nie spędziłem tu także dzieciństwa. Rodzice są Polakami, do Polski wróciłem ze starymi jak miałem 10 lat ze względów, które Tobie nie będą znane
2) Jak mogę zadać odpowiedź? Jeżeli chodziło Ci o "pytanie" to nie, nie zadałbym, bo po co?
3) O historii Polski wiesz mniej niż nic tak naprawdę, może trochę wyniosłeś z lekcji, które Cię zapewne nudzą. Nie wiesz nic o tym jak te miliony ludzi ginęły, kiedy, gdzie, za co. Grając w Tibię twierdzisz, że jesteś "patriotą". Czy kiedykolwiek byłeś na uroczystościach na 3 maja, 11 listopada? Wątpie, chyba, że Ci starzy kazali. Nigdy nie interesowałeś się historią tego 'wspaniałego' kraju.
4) Mam swoje powody aby nie być dumnym z bycia Polakiem i uwierz mi, że nie muszę się z nich Tobie tłumaczyć. Ponadto nie potrzebuję robić z siebie "pro".
5) Źli są Szwedzi, Hiszpanie, Brazylijczycy, Anglicy, Amerykanie itd itp. Dlaczego? Bo Cię wy*******ają z expa i nie dają grać na servie?

Nie powiedzialem ze jestem wielkim Patriota ale mam szacunek do swojego kraju kretynie.I nikt nie wymaga od ciebie zebys byl dumnym Polakiem wystarczylo bys nie pie****** glupot zeby zwrocic na siebie uwage

Rzeczywisice nie lizesz dupska avis... to ja zaliczam fragi ktory nie powinno byc, ja mowie gdzie w danym momencie jest RN,to ja poszedlem z nimi zabic valyrr-a i chuj wie co ty tam jescze robisz ....

Dla mnie jestes frajerem nic wiecej i nie bede sie juz wypowiadal o twojej zalosnej osobie ...

//Amigo
Kafffffar jest offline