Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2007, 10:48   #40
Extermis
Użytkownik Forum

Extermis's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Widac po niektorych ze maja za duze egO, bo mysla ze sami sa pro eful grafikami to znaczy ze moga innych wyzywac... Nie umiecie wyrazic normalnej opini, doradzic cos... ale grzecznie i kulturalnie...
no ja na przyklad mam takie ego wielkie ze 3 lata temu musialem sciane w tym pokoju wyburzyc bo sie nie miescilo...
grzecznie przeciez napisalem wyjdz. i doradzilem -> odpusc sobie.
sadze ze to bylo na tyle kulturalne ze starczy kultury jak na caly dzien.

pozatym forum jest od komentowania wiec niech mi tu nikt nie wyjezdza z tekstem "nie podoba sie? nie komentuj" -_- ponadto uwazam ze jesli cos sie znajduje w dziale grafika i jest produktem raczek wlasnych a nie raczek chinskich dzieci (jak prawie wszystko na swiecie=p) to znaczy ze ktos poddaje to pod krytyke, a nie ze czeka i mysli ze dostanie same komentarze w stylu "ale jestes fajny" "plaxplax mor mor".
najlepiej zrobisz jak ze kase ktora ci ktos zaplacil kupisz klamke i wyjdziesz.o.-

@Kolidos - bo oni maja ego ktore miesci sie wkolo ich x lvl'owych postaci i mysla ze moga... jak umie "walic z axa" to moze se odpuscic nauke pisania... niestety taka jest prawda :| czasems ie zastanawiam czy nie powinni jakiegos ograniczenia wiekowego na neta zalozyc... jak na browar czy papierosy.. 80% dennych postow mniej by bylo chociaz

Ostatnio edytowany przez Extermis - 12-05-2007 o 10:54.
Extermis jest offline   Odpowiedz z Cytatem