Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2007, 14:39   #1373
Inwestor
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gratex Pokaż post
Ok, spoko nie zaczynajmy klutnii, Root~ moze i slusznie padl, mialo CO powody. Ale chodzi mi o calokszatl CO nie tylko w stosunku do Root~ ale do wszystkich ludzi. Moj kolega 2 razy musial placic CO (w czasie wojny raz i przed raz) za to ze nie chcial wyjsc z D lair ale byl 1st. W EM tez zdarzaja sie PA jak chociazby ostatni przypadek Wizaka. Ale wedlug mnie w CO czesciej sie to zdarza. Albo kolega kolegi jest kolega kolegi w CO, i tak 20 lvl mowi ci leave. A pozniej pisze do Ciebie jakis kolo z CO: Leave!. Chociaz byles 1st w cave'ie. To jest troche nie fair. Albo po co atakujesz noobcharem kogos a pozniej go zabijasz na innym. n/c
Moze w EM tez sie to zdarza ale ja osobicie ani nie doswiadczylem tego ani nie slyszalem. Slyszalem tylko O Durden Tum(?) ze zostal wywalony z EM za PA czy za cos ale nie chce nic mowic bo nie jestem pewny

Ale wedlug mnie Jowinna na przynajmnie 60% wplywu na to co robic Chosen Ones.(I NIE WYPOWIADAJMY SIE JUZ NA TEM TEMAT!)

Jezeli nie mozecie zawrzec pokoju to chociaz nie nekajcie postronnych ludzi ktorzy kochaja swoj "Swiat"

Peace!(Sorry za bledy )
Jak sie nie wypowiadac na ten temat ! -.- Mowilem Ci juz ku*** ze jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo człowieku żal ! Nie to ze cos do niej mam ale kim ona jest ze 60 lvlem ma rozkazywac dla tylu ludzi co jest w CO ? Wogole smieszny jestes koles. Bija twoich kolegow i placzesz na forum. Zrob se inny temat czy cos bo tutaj chcemy rozmawiac o wojnie a nie o tym jakie to CO jest zle omg ... zdenerwowalem sie troche taka glupota.