Temat: Pk titania
Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2004, 09:28   #60
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
Trochę masz racji Abdul .. Czasem sam mam ochte zabić kilku Polaków, ale serwer mi nie pozwala -> Secura. Jak się stoi pod depo i słychać rozmowe 13-14 latków wyglądającą pierwszy: daj hlebuw; drugi: to hoć .. to można mieć wątpliwość co to będzie z Polską za kilkanaście lat. Potem wyrastają tacy ludzie w czerwono-białych krawatach .. albo takie panie co to mają ****iki w oczach i znają pana Anana Kofana. Niestety taka prawda, że bardzo dużo Polaków nie umie po polsku pisać .. a co dopiero po angielsku.
Co do tego potriotyzmu .. to jest śmieszne. Znałem kiedyś Brazylijczyka .. i koleś był fajniejszy od wielu Polaków. Jak dla mnie takie traktowanie Polaków jak jakiejś wyższej rasy, której nie można zabijać jest śmieszne .. wielu z nich powinno zginąć i to nie raz a może nauczyliby się gry zgodnie z zasadami.
Wiekszosc moich Tibianskich przyjaciol to brazylijczycy,dunczycy i szwedzi prawie wogule nie kumpluje sie z polakami (no moze z paroma ale to juz old good kumple) i ja sie z toba zgadzam w 100% duzy plusik dla ciebie =)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koko
Jeszcze jedno.Dlaczego podczas oglądania filmów Tibicam gdy szwedzi pkuja widzę "lets hunt polak albo pl"? Chyba nie każdy polak jest n00bem tak jak i nie każdy br, a takie teksty mówią wysokolvlowi szwedzi. Ja tym nie sugeruje zeby bic szwedow za takie teksty, ale pokazuje ze oni maja lekcewazace nastawienie do nas.
ja widzialem z 50? filmikow PK i nigdy nie zauwazylem takiego tekstu typu "lets go hunt polacks" kazdy pkuje kto sie nawinie pod reka a ze akurat zazwyczaj bez run biegaja high lvlowi polacy i brazyliczycy to ja sie nie dziwie PKing to PKing to niema znaczenia czy jestes swe,br,fr,ger,pl czy eng chociaz znajda sie tez i wyjatki... i powiedz mi czemu ale to czemu gdy sa owjny gildia vs gildi i dajmy na to ze w jednej gildi jest duzo polakow a w drugiej duzo szwedzow itp narodowosci to automatiko na forum ktos wali temat "wojna pl vs swe! czeba ih za***adz!"

No nie grzesze poprawnoscia ale nie wale takich oczywistych bledow jak "muwilem" "hlebkuw" "hoc" "ic z tad" "pomuc"itp. itd. nie raz zdarzy mi sie walnac gafe ale to raczej dlatego ze posty pisze szybko i nie lukam na bledy a nieraz jak mi sie literka przestawi typu "nei" lub cos podobnego to wynika z szybkiego pisania i RACZEJ nie robie tak oczywistych bykow jak wiekszosc...

Ostatnio edytowany przez Abdul - 13-10-2004 o 09:30.
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem